Usluge

Kompanija Markethings pruža prvenstveno usluge savetovanja razvoja I efikasnosti vašeg marketinga kroz raznovrsne ideje uključujući i osmišljavanje samih proizvoda i usluga vaše kompanije koji će pospešiti finansijski napredak iste.

Ako vam se naše usluge ne dopadnu neće vas koštati NIŠTA.

Dakle,ako bilo šta što vam predložimo, (savet, ideja, proizvod, usluga) ne bude prihvatljivo sa vaše strane, tj. ako vam se ne svidi naša ideja, ne morate da je platite, nama je dovoljna samo vaša ozbiljnost i pristup svemu što budemo zajedno radili, a rešenje će se pojaviti samo kao proizvod naših korektnih, pouzdanih i pre svega ljudskih odnosa.

Ako se ipak odlučite na korak realizacije, sprovođenja u delo naših saveta i ideja opet vas neće koštati NIŠTA, ništa dok ne dobijemo pozitivne rezultate jer poslujemo i saradjujemo procentualno od učinka,tj procentualnog dela profita vase firme od trenutka kada naša ideja stupi na snagu.

Naš procenat naravno zavisi od veličine vaše kompanije, organizacije, obima vaših zahteva, kompleksnosti posla i niza drugih faktora koji će se javiti u toku realizacije same ideje i naše kompletne saradnje.

Sa nama sve vrste dogovora dolaze u obzir i sve je moguće,tako da, ako ste ozbiljni u vašem poslovanju i cilj vam je da ga podignete na najviši mogući nivo, slobodno nas kontaktirajte, zakazaćemo sastanak i popričati o svemu što vas zanima.